SelectSmart

Talent matching voor jullie selectiebureau

Verras klanten en kandidaten met een efficiënte selectieprocedure die werkt. Talent matching reduceert jullie tijd en kosten om de juiste kandidaat te vinden drastisch.

Selectie: vaak duur en tijdrovend

Jullie ideaal? Snel de juiste kandidaat voor een vacature. Maar dat gaat zelden vanzelf:
  • Veel vacatures raken momenteel niet ingevuld en dat kost tijd en geld. Voor sommige functies krijgen jullie dan weer heel veel kandidaten en vreet de eerste selectie tijd.
  • Hoogopgeleide kandidaten houden steeds meer rekening met wie de selectieprocedure uitvoert. Jullie reputatie doet er dus steeds meer toe, voor sollicitanten én klanten.
  • Weerhouden jullie een kandidaat niet? Dan wordt zijn/haar profiel vaak verticaal geklasseerd. Terwijl het wellicht geknipt is voor een andere job of bedrijf.

Win-win-win: wat als…

  • … jullie de tijd en kosten om de juiste kandidaat te vinden, drastisch kunnen reduceren via een systeem van slimme online assessments en jullie eigen talent pool?
  • … jullie klanten medewerkers aanwerven die de job goed kunnen én graag doen, met zicht op de groeipunten waarin ze best investeren om hen aan boord te houden?
  • … jullie kandidaten snel een efficiënte selectieprocedure doorlopen, heldere feedback krijgen en sowieso bijleren over zichzelf via een rapport met hun grootste sterktes?
Die resultaten boekt SelectSmart voor selectiebureaus.

Talent matching: zo werkt SelectSmart

Met SelectSmart brengen jullie de jobeisen objectief en glashelder in kaart. Daarna maken jullie de match met wie zich kandidaat stelt of al in jullie talent pool zit omdat hij/zij al solliciteerde voor een gelijkaardige of totaal verschillende functie. Die match maken jullie:
  • Op skills: kan de kandidaat de job goed uitvoeren?
  • Op gedragsvoorkeuren: zal hij/zij de job graag doen?
  • Op bedrijfscultuur: zal hij/zij zich goed voelen in bedrijf x?
Het resultaat: een gewogen en objectieve score, afgestemd op wat de klant belangrijk vindt. En een handige interviewgids, afgestemd op het jobprofiel.

Wat selectiebureaus overtuigt?

Unieke tool

De SelectSmart-tool is niet enkel innovatief, hij werkt ook. Het is dé sleutel om jullie te onderscheiden in een concurrentiële markt. Val op met resultaten en aanpak, en trek de aandacht van klanten.

Sneeuwbaleffect

Bouw eenvoudig en efficiënt een talent pool van kandidaten uit aan wie jullie proactief advies geven over welke jobs bij hen passen. Versterk hun loyaliteit en zo jullie meerwaarde voor nieuwe klanten.

Op eigen kracht

Ik leer jullie werken met de tool en deze afstemmen op de doelstellingen van jullie klanten. We integreren SelectSmart in jullie bedrijfsmodel zodat jullie zelf verder kunnen. Ik blijf beschikbaar voor advies.

Ben jij de beslissingsnemer?

Contacteer me dan voor een vrijblijvend gesprek. Ik luister naar jullie noden, waarna we samen de oplossing vinden die bij jullie past en maximaal resultaat oplevert.

Willen jullie zeker zijn van dat resultaat? Ik investeer graag mee in een pilot voor een veelgevraagde functie, zodat jullie het verschil zelf kunnen ervaren.

Bel +32 475 93 62 32 of