Mijn verhaal

Van persoonlijke ontwikkeling over jobperikelen tot een unieke assessmenttool en een auto-immuunziekte: vandaag zet ik mijn levenslessen in voor klanten.

Persoonlijke groei / fundament

31 augustus 2007. Ik ben zwanger van mijn derde zoon en geniet van een loopbaanonderbreking. Zonder stil te zitten, weliswaar: ik investeer veel tijd in persoonlijke ontwikkeling en word geconfronteerd met een relatiebreuk. Ik beslis om op eigen benen te staan en ga terug aan de slag als senior accountmanager in de telecomsector.

Foutgelopen selectie / inzicht

Tijdens het solliciteren valt het me al snel op hoe abominabel veel selectieprocedures zijn. En eenmaal aan de slag voel ik de gevolgen: mijn jobinhoud blijkt niet te kloppen met wat me was beloofd. Ik zit niet op mijn plaats en neem na enkele maanden ontslag, tot grote verrassing van mijn werkgever.

Harrison assessments / visie

In 2012 beslis ik om op eigen kracht verder te gaan en start ik als zelfstandige. Ik zoek en vind mijn weg, stap voor stap. Wanneer ik Harrison assessments ontdek, vallen de puzzelstukjes op hun plaats: de visie en methodiek spreken me enorm aan, de bewezen betrouwbaarheid trekt me over de streep.

Auto-immuunziekte / kantelpunt

Dat is het begin van een boeiend, maar intens traject. In de jaren erna werk ik keihard, loop ik mezelf voorbij en bots ik uiteindelijk op mijn grenzen door een auto-immuunziekte. Dat kantelpunt leert me het belang van focus op wat ik graag doe en goed kan, voor mezelf en voor anderen.

De weg vooruit / balans

Wat ik in die periode meemaakte, helpt me om mijn klanten vandaag nog beter te begeleiden. Ik pluk de vruchten van wat het leven me al bijbracht, blijf investeren in mezelf, leer nog elke dag bij en geniet van het succes van mijn klanten.

Wil jij ook aan de slag met talent?

Proficiat! De resultaten zullen niet uitblijven. Reken op mijn enthousiaste begeleiding en verken mijn aanbod voor bedrijven, selectiebureaus en voor jou.