TalentSmart

Talent matching voor jullie bedrijf

Snellere, betere aanwervingen. Loyale, gemotiveerde medewerkers. Tevreden klanten. Betere resultaten. Minder verzuim. Talent matching maakt het waar, ook voor jullie.

Als talent een blinde vlek is

Veel bedrijven checken enkel of een sollicitant de job kan uitoefenen, niet of die de job ook graag zal doen. Ze stellen verkeerde vragen en missen waardevol talent door een onnodig lang selectietraject. Zo werven ze vaak verkeerde mensen aan. Een dure vergissing…

En ook na de aanwerving loopt het dikwijls grondig fout. Als jullie bedrijf geen zicht heeft op het talent van medewerkers, is het onduidelijk wie best welke job uitvoert en wie wat nodig heeft om gemotiveerd te blijven. Getalenteerde mensen raken zo gedemotiveerd en vertrekken. En, erger nog: anderen blijven, ondermijnen de samenwerking en vertragen jullie groei.

Stel jullie even voor…

 • Voortaan werven jullie sneller de juiste medewerkers aan.
 • Jullie mensen zijn tevreden en werken met meer plezier.
 • Dat zorgt voor tevreden klanten en betere bedrijfsresultaten.
 • Harmonie, open communicatie: de bedrijfscultuur evolueert.
 • Preventie reduceert stress en burn-outs, en voorkomt verzuim.
Een utopie? Talent matching maakt het waar. Zoals bij deze klanten:
  Els coachte verschillende medewerkers en assisteerde me bij een teamsessie. Ons werk gaf de klant een sterke start met talent matching als basis voor toekomstige groei. En die kwam er: 3 jaar later is zijn bedrijf driemaal zo groot en blijven ze groeien. De mensen die Els coachte, speelden daar een sleutelrol in. Ze overtrof mijn verwachtingen en die van de klant. Uitstekend werk!
  Gerry Murray
  Ik leerde Els kennen als een gedreven, resultaatgerichte en zeer toegankelijke coach. Ze is enthousiast, flexibel en een prettige gesprekspartner: iemand waar je op kan bouwen en waarmee ik graag samenwerk. Els denkt met jou mee om tot gerichte resultaten te komen.
  Liesbeth Boels, HR Business Partner Averna
  Els gaf mee de aanleiding tot de hervorming van ons schoonheidssalon. Ze legde mee de fundering van een totaal nieuw concept dat vandaag zeer succesvol is!
  Peggy Lemmens, Zaakvoerster Harmony Concept
  Els droeg bij tot het design van het event en gaf ondersteuning aan verschillende groepen bij het beantwoorden van vragen rond engagement en motivatie. Een uitstekende partner!
  Rob Bigge, Director Orbik

Zo krijgt jullie talent matching vorm

Talent matching start met de individuele talentanalyse van bestaande en nieuwe medewerkers. Daarbij hou ik rekening met:
 • De vereisten van een bedrijf, zo helder mogelijk geformuleerd
 • De match met skills, gedragsvoorkeuren (graag doen) en cultuur
 • Wat iemand nodig heeft om te groeien en wat hij/zij verwacht
 • Hoe iemand reageert op stress en zich daarvan bewust is
Een optionele talentanalyse op teamniveau toont waarom een team wel of niet functioneert. Ik vertaal de resultaten naar bruikbare inzichten en zorg voor begeleiding waar nodig.

Willen jullie talentanalyse integreren in aanwerving en ontwikkeling? Dan help ik jullie daar graag mee.

Wat andere bedrijven overtuigde?

Zichtbaar resultaat

Zit de juiste man/vrouw op de juiste plaats? Dan zullen jullie het gedrag van mensen zien evolueren. Dat verandert de teamdynamiek en – geleidelijk – jullie bedrijfscultuur. En dat zullen jullie klanten merken.

Duidelijk rendement

Talent matching is geen toverformule die alle problemen in één dag oplost. Engagement en motivatie zal je snel zien toenemen, veranderingen met nog grotere impact vergen meer tijd. Dat bevestigen mijn klanten.

Uniek traject

Eerst kijken we naar jullie doelstellingen. Is talent matching daarvoor geschikt, dan stem ik het traject 100% af op wat jullie nodig hebben en waar jullie naartoe willen. Daarvoor put ik uit een waaier aan tools en methodes.

Ruime bedrijfservaring

Na 17 jaar in diverse rollen, onder verschillende managers en als manager met klantencontact, heb ik feeling met het bedrijfsleven. Mijn opdrachten voor klanten uit heel diverse sectoren breiden die ervaring verder uit.

Ben jij de beslissingsnemer?

Contacteer me dan voor een vrijblijvend gesprek. Samen brengen we in kaart wat er bij jullie speelt, wat jullie willen aanpakken en welke resultaten jullie willen boeken.

Willen jullie zeker zijn van die resultaten? Ik investeer graag mee in een pilot voor één van jullie profielen, zodat jullie het verschil zelf kunnen ervaren.

Bel +32 475 93 62 32 of