Blog

Hier deel ik inspirerende inzichten over talent matching voor bedrijven, selectiebureaus en medewerkers. Ontdek wat talent matching voor jou kan betekenen!

2020/03/06

Werknemersbetrokkenheid: alleen succesvol in twee richtingen

Werknemersbetrokkenheid, een woord dat vlot over de tongen rolt maar heel wat minder vlot aangepakt wordt. Daardoor vloeit er waardevol talent weg en bekruipt de stressepidemie genadeloos de werkvloer.

2020/03/23

Werknemersbetrokkenheid in tijden van crisis: op wie kunnen jullie rekenen ?

Werknemersbetrokkenheid: een gedeelde verantwoordelijkheid die in tijden van crisis essentieel kan zijn voor het verdere bestaan van jullie bedrijf. In welke mate kunnen jullie rekenen op jullie werknemers om jullie bedrijf runnende te houden ?

2020/05/26

Het effect van stress op communicatie en hoe je dit kan veranderen

Van rustige, meegaande en empathische manager tot op hol geslagen, luidkeelse tiran. Soms krijgen bange schaapjes echt wel Godzilla-allures. Hoe pak je dit aan? Dat ontdek je hier.

2020/06/04

5 manieren om het werkplezier en engagement van je werknemers te verhogen

Werknemers die plezier halen uit hun job, zijn meer geëngageerd. Daardoor leveren ze met plezier die extra inspanning en doen ze er alles aan om het gewenste resultaat te bereiken. Maar wat kan je als werkgever doen om het werkplezier en engagement van je werknemers te verhogen?

2020/06/11

5 tips om je stressniveau in toom te houden en/of te verlagen

Te veel stress hebben is ongezond en leidt uiteindelijk tot fysieke en mentale klachten. Door de volgende 5 tips toe te passen, houd je je stressniveau in toom en loop je in een wip weer vrolijk door het leven.

Blijf op de hoogte

Zelf-aan-de-slag tips over talent matching voor bedrijven, selectiebureaus en medewerkers, 1x per maand in je mailbox? Schrijf je hier in.

Ik bewaar de info die je me doorstuurt tijdelijk en met respect voor je privacy. Meer info.