Voor jou

VeerkrachtBoost bij stress en burn-out

Zie licht aan het eind van de tunnel van je stress- of burn-outklachten. Krijg energie om stappen te zetten. En verhoog blijvend je fysieke en mentale veerkracht.

Waar sta jij vandaag?

 • Kamp je met stress en wil je er proactief mee leren omgaan?
 • Heb je stressklachten en voel je dat je richting burn-out gaat?
 • Heb je een burn-out en probeer je te herstellen van die klap?
Wat jouw situatie ook is, weet dat je niet alleen bent. Stress en – in het ergste geval – burn-out zijn normale reacties op wat jij doormaakt of hebt doorgemaakt. Met VeerkrachtBoost pak je de oorzaken aan.

VeerkrachtBoost: de resultaten

 • Worstel je met stress of een burn-out? Dan zal je merken hoe dit traject je fysieke en mentale veerkracht snel terug verhoogt. Je ziet het licht aan het eind van de tunnel én krijgt de energie om doelgericht stappen te zetten.
 • Heb je je veerkracht terug? Dan leer ik jou hoe je die voortaan behoudt. Hoe? Door jou inzicht te geven in wat nu foutloopt en wat jij daaraan kan doen in je job, gezin, relaties, vrije tijd enzovoort.
Belangrijk: kamp je met uitgesproken stressklachten of heb je al een burn-out en maakte je nog geen afspraak bij je dokter? Doe dat eerst, zodat je medische oorzaken kan uitsluiten.
  Voor mijn VeerkrachtBoost deed Els eerst een grondig assessment en nam ze de tijd om de resultaten met mij te bespreken. Die waren een bevestiging van mijn persoonlijkheid, gaven inzicht in mijn waarden en bevestigden dat ik duidelijk kampte met stress. Met boeiende, heldere opdrachten achterhaalden we de oorzaken en slaagde ik erin om die proactief aan te pakken. Een hele verademing!
  Inge Bomans
  Om de juiste beslissingen te nemen heb je moed nodig, maar ook zelfkennis en zelfreflectie. Els, dankzij de VeerkrachtBoost werd duidelijker wie ik ben, wat ik kan en waar mijn valkuilen liggen. Ik leerde obstakels overwinnen en de juiste keuzes maken. Die succesvolle zelfontwikkeling leidde tot een belangrijke, positieve verandering en de motivatie om mijn professionele leven verder uit te bouwen.
  Marina Kvataia

Waarom mensen me vertrouwen?

Innovatieve methode

VeerkrachtBoost is een unieke methode die duidelijk toont hoe jij reageert onder stress en hoe je dan overkomt. Je zal jezelf herkennen – reken op een ‘aha!’ moment – en dat geeft jou het inzicht en de motivatie om doelgericht stappen te zetten.

Voel je snel beter

Met gerichte coaching en tools slaag ik er telkens opnieuw in om je veerkracht te herstellen, ook bij wie al diep zit. Waar nodig schakel ik daarbij partners in die samen met jou een deel van de weg gaan.

Brede kijk

We kijken naar veerkracht in elk relevant domein van je leven. Je werk is immers vaak de druppel die je emmer doet overlopen, maar dikwijls is dat zo vermengd met je privéleven dat het moeilijk is om beide los van elkaar te zien.

Verdere begeleiding mogelijk

Wil je van job veranderen? Dan kan ik je analyse voor dit traject gebruiken om samen uit te zoeken welke job bij jou past. Ga je terug aan de slag in je job na een burn-out? Dan kan ik of één van mijn partners je begeleiden in je re-integratie.

Zet vandaag een stap in de juiste richting

Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek waarin we in kaart brengen waar je nu staat en wat er bij jou speelt. We beslissen dan of we verder gaan en hoe we jouw traject vormgeven.

VeerkrachtBoost in je bedrijf?

Kampen één of meer van je medewerkers met stress of burn-out? In een vrijblijvend gesprek bekijken we hoe VeerkrachtBoost kan helpen om hun veerkracht te herstellen en op peil te houden.