Voor jou

JobSmart loopbaanbegeleiding

Voel je goed in je vel, geniet van wie je bent en wat je doet. Ervaar flow en straal dat uit in je werk, gezin en relaties. Dat is werkgeluk, het resultaat van JobSmart.

Heb jij ook het gevoel dat…

 • … je je talenten/kwaliteiten niet genoeg inzet in je job?
 • … je tegen een glazen plafond botst in je organisatie?
 • … je vanaf maandag al de dagen aftelt tot het weekend?
 • … je uitgeperst wordt en je balans werk-privé allang zoek is?
 • … je in een gouden kooi zit: je wil weg, maar kan het niet?
Herken je één of meer van deze uitspraken, dan is de vraag vaak: ‘Blijf ik of ga ik weg?’ En: ‘Als ik blijf, hoe vind ik dan terug plezier in mijn werk?’ Of: ‘Als ik wegga, wat zijn dan mijn opties en hoe weet ik of die andere job beter is?’

Vind het antwoord met JobSmart

In het JobSmarttraject ontdekken we samen je talenten (wat je goed kan) en je gedragsvoorkeuren (wat je graag doet). Daarbij zijn er twee mogelijkheden:
 • Wil je weten of je beter van job verandert en zo ja, wat je opties zijn? Dan doen we het CarrièreNavigatietraject. Dat toont jou je sterktes, werkpunten en jobvoorkeuren.
 • Wil je je verder ontwikkelen binnen je job? Dan doen we het Groeitraject. Dat toont jou hoe je reageert onder stress, hoe anderen jou dan zien en wat/wie jou stress geeft.
Het eindresultaat van JobSmart? Je ervaart balans, harmonie en tevredenheid. Je voelt je goed in je vel, geniet van wie je bent en wat je doet. Je ervaart flow en straalt dat uit in je werk, gezin en relaties.
  Toegegeven, toen ik hoorde dat JobSmart start met een assessment, was ik heel sceptisch. Ik had al enkele profielanalyses gedaan en vroeg me af wat deze mij nog zou bijbrengen. Veel, zo bleek. De test toonde mijn professionele pijnpunten glashelder aan en onder Els’ begeleiding kon ik meteen bijsturen. Ik merkte hoe mijn gedrag veranderde en zag de invloed op mijn omgeving. Aanbevolen!
  Sandra Van Humbeeck
  Ik zat vast in een job waarin ik twijfelde aan mezelf en mijn talenten. Ik kreeg het gevoel dat mijn jobinvulling niet strookte met wat de werkgever van mij verwachtte en dat woog op mij. Met Els ontdekte ik opnieuw mijn talenten en welke job ik graag wenste uit te voeren. Daarnaast gaf ze me inzicht in wat ik zelf verwacht van een werkgever. Dat gaf mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen een flinke boost. Els’ aanpak is persoonlijk en resultaatgericht, en haar tools helpen echt. JobSmart is een aanrader!
  Nathalie Verstraelen
  Toen ik aanklopte bij Els, stelde ik me vragen over mijn werk. En antwoorden kreeg ik: wat me goed maakt, waar verbeterpunten liggen, waarom het soms foutloopt en hoe het anders kan. En ook: wat mij motiveert en wat ik belangrijk vind. De ideale basis voor een goed gesprek met mijn werkgever. Els’ methodes zijn wetenschappelijk onderbouwd en haar coaching geeft inzicht. Het gevolg? Meer werkplezier én resultaat!
  Eric Epding, Essers
  Toen ik met Els aan de slag ging, vond ik verschillende jobs interessant en wist ik niet meer goed wat te doen. JobSmart bracht me duidelijkheid! Het assessment stelde de juiste vragen en Els vulde die aan met een heldere uitleg. Vandaag weet ik wat ik moet kiezen en – vooral – met welke sterke en groeipunten ik best rekening hou. Wat een verrijking om een fijne job uit te oefenen!
  Bea Broeckaert
  Op professioneel vlak was ik het noorden kwijt. Ik was ontevreden in mijn job en wilde verandering. Dus zocht ik begeleiding in mijn zoektocht. Ik wist wel hoe ik in elkaar zat, maar niet welke job bij mij paste. Dankzij Els kwam daar verandering in: ik weet nu wat ik wil en zoek daarnaar. En ook mijn zelfvertrouwen kreeg een boost: waar ik vroeger bang was van verandering, heb ik er nu zin in. Bijzonder waardevol!
  Bastien H.

Waarom klanten voor mij kiezen?

Zicht op je opties

Je talent, je werkvoorkeuren en jobopties: je wil weten wat mogelijk is. En niet zelden komen daarbij vergeten dromen naar boven. Je hoeft niet met alles aan de slag te gaan, maar krijgt wel zicht op wat jij nodig hebt om gelukkig te zijn op je werk.

Unieke, bewezen tool

JobSmart is een unieke tool die jou inzicht geeft in wie je bent, wat je nodig hebt en welke jobs daarbij passen. Vaak ontdek je zo verborgen talenten. Je herkent jezelf en dat geeft jou de inzichten en motivatie om doelgericht stappen te zetten.

Brede kijk

Werk en privé zijn vaak zo vergroeid dat het moeilijk is om het onderscheid te maken. Daarom durf ik ook breder kijken. Ik plaats je werk in het kader van je leven, zodat je realistische oplossingen vindt die jou gelukkig maken, ook buiten je job.

Betaal je loopbaancoaching met loopbaancheques

Ik ben erkend en gecertificeerd loopbaancoach bij Transition, je kan mijn loopbaancoaching dus betalen via loopbaancheques. Elke 6 jaar heb je recht op cheques voor 7u. loopbaancoaching, verdeeld over 2 cheques. Per cheque betaal je slechts 40 euro, de rest betaalt de overheid. Lees meer over loopbaancheques.

Vertel me jouw verhaal

Contacteer me voor een vrijblijvend gesprek waarin ik aandachtig luister naar wie jij bent, wat vandaag foutloopt en wat jij nodig hebt. Daarna beslissen we samen of we verder gaan en hoe we jouw traject vormgeven.