Recente cases

Geloof mij niet, geloof mijn klanten. En laat je inspireren door de resultaten die zij boeken door talent centraal te zetten. Wat zou dat voor jou betekenen?

Teamevent in de internationale publieke sector

Rob Bigge schakelde me in voor een teamevent bij een grote organisatie uit de internationale publieke sector. Het doel? Engagement en motivatie stimuleren bij de medewerkers door hen daar zelf verantwoordelijkheid voor te laten nemen en hen voor te bereiden op een gesprek met hun manager over wat zij nodig hebben en zelf willen doen.

Als voorbereiding op het teamevent hadden 350 medewerkers het rapport ‘Jouw grootste sterktes’ gekregen, gevolgd door een korte debriefing. Tijdens het event hielp ik managers om vragen van deelnemers over het rapport te beantwoorden.
Els droeg bij tot het design van het event en gaf ondersteuning aan verschillende groepen bij het beantwoorden van vragen rond engagement en motivatie. Een uitstekende partner!
Rob Bigge, Director Orbiks

Spreekt deze case jullie aan?

Ik luister ook graag naar jullie uitdagingen en denk alvast met jullie mee. Geef me een seintje voor een verkennend gesprek.

Bel +32 475 93 62 32 of

Wil jij ook aan de slag met talent?

Proficiat! De resultaten zullen niet uitblijven. Reken op mijn enthousiaste begeleiding en verken mijn aanbod voor bedrijven, selectiebureaus en voor jou.