Recente cases

Geloof mij niet, geloof mijn klanten. En laat je inspireren door de resultaten die zij boeken door talent centraal te zetten. Wat zou dat voor jou betekenen?

Talentanalyse bij Harmony Concept

Harmony Concept is een schoonheidssalon met een totaalconcept dat mensen opnieuw naar hun natuurlijke schoonheid brengt. Toen ze me inschakelden, hadden ze enkele verkeerde aanwervingen achter de rug die de resultaten en samenwerking binnen het team hadden ondermijnd. De betrokken medewerkers waren ontslagen, maar het vertrouwen was zoek. 

Ik deed een talentanalyse bij de overige 2 medewerkers waaruit bleek dat ze allebei op de juiste plaats zaten. Ook kwam naar boven wat zij nodig hadden om gemotiveerd te blijven en hoe Harmony Concept daartoe kon bijdragen.

Het resultaat? Beide medewerkers werken er nog steeds en dragen bij tot de groei van Harmony Concept, dat vandaag een referentie is in de markt. Intussen telt het team 5 schoonheidsspecialistes en de zaakvoerster weet wat zij nodig hebben om gelukkig te zijn. Harmony Concept werd in 2019 verkozen tot Schoonheidssalon van het jaar.

Els gaf mee de aanleiding tot de hervorming van ons schoonheidssalon. Ze legde mee de fundering van een totaal nieuw concept dat vandaag zeer succesvol is!
Peggy Lemmens, Zaakvoerster Harmony Concept

Spreekt deze case jullie aan?

Ik luister ook graag naar jullie uitdagingen en denk alvast met jullie mee. Geef me een seintje voor een verkennend gesprek.

Bel +32 475 93 62 32 of

Wil jij ook aan de slag met talent?

Proficiat! De resultaten zullen niet uitblijven. Reken op mijn enthousiaste begeleiding en verken mijn aanbod voor bedrijven, selectiebureaus en voor jou.