Recente cases

Geloof mij niet, geloof mijn klanten. En laat je inspireren door de resultaten die zij boeken door talent centraal te zetten. Wat zou dat voor jou betekenen?

Talent matching in de openbare sector

Een bedrijf uit de openbare sector kampte met een lage succesratio en hoge kost bij aanwervingen, met diverse (en dure) foutieve aanwervingen tot gevolg. Het worstelde ook met hoge aantallen spontane stagesollicitaties.

We introduceerden talent matching op basis van een jobsuccesformule als sleutel tot een vlottere selectie en een voortdurende instroom van stagiairs met het juiste profiel én een goede match met de bedrijfscultuur. Dankzij de coaching werden consultants zich bewust van hun sterke en ontwikkelingspunten, en individuele ontwikkelingsplannen verhoogden hun motivatie en engagement.

Het resultaat? Tevreden, gemotiveerde en loyale medewerkers die zich gewaardeerd voelen en beter samenwerken. Managers die de kwaliteiten van hun mensen kennen en weten wat zij nodig hebben om gemotiveerd te blijven. En een voortdurende instroom van nieuw talent.
Els coachte verschillende medewerkers en assisteerde me bij een teamsessie. Ons werk gaf de klant een sterke start met talent matching als basis voor toekomstige groei. En die kwam er: 3 jaar later is zijn bedrijf driemaal zo groot en blijven ze groeien. De mensen die Els coachte, speelden daar een sleutelrol in. Ze overtrof mijn verwachtingen en die van de klant. Uitstekend werk!
Gerry Murray

Spreekt deze case jullie aan?

Ik luister ook graag naar jullie uitdagingen en denk alvast met jullie mee. Geef me een seintje voor een verkennend gesprek.

Bel +32 475 93 62 32 of

Wil jij ook aan de slag met talent?

Proficiat! De resultaten zullen niet uitblijven. Reken op mijn enthousiaste begeleiding en verken mijn aanbod voor bedrijven, selectiebureaus en voor jou.