Recente cases

Geloof mij niet, geloof mijn klanten. En laat je inspireren door de resultaten die zij boeken door talent centraal te zetten. Wat zou dat voor jou betekenen?

Leiderschapscoaching bij Averna

Averna is wereldwijd leider in geautomatiseerde test- en kwaliteitsoplossingen. Het bedrijf deed beroep op mij om hun leiders te ondersteunen in de ontwikkeling van leiderschapsskills. Thema’s zoals zelfkennis, inzicht in anderen, beslissingsvaardigheden, motivatie, communicatieskills en people management kwamen daarbij aan bod.
Ik leerde Els kennen als een gedreven, resultaatgerichte en zeer toegankelijke coach. Ze is enthousiast, flexibel en een prettige gesprekspartner: iemand waar je op kan bouwen en waarmee ik graag samenwerk. Els denkt met jou mee om tot gerichte resultaten te komen
Liesbeth Boels, HR Business Partner Averna

Spreekt deze case jullie aan?

Ik luister ook graag naar jullie uitdagingen en denk alvast met jullie mee. Geef me een seintje voor een verkennend gesprek.

Bel +32 475 93 62 32 of

Wil jij ook aan de slag met talent?

Proficiat! De resultaten zullen niet uitblijven. Reken op mijn enthousiaste begeleiding en verken mijn aanbod voor bedrijven, selectiebureaus en voor jou.